Strela!


Svetovna premiera serijsko izdelane Opel Ampere v Ženevi
24.02.2011, 17:43
Zapisano pod: Novice, Predstavitev

Opel Ampera vzpostavlja popolnoma nov segment avtomobilskega trga v Evropi, na katerega bo zapeljala proti koncu leta. S štirimi sedeži in petimi vrati, uveljavlja vse prednosti električnega avtomobila, brez omejitve dosega. Njena serijska različica bo premierno v svetovnem merilu predstavljena na avtomobilskem salonu v Ženevi (3. do 13. marec). Doslej je zanjo v Evropi oddalo rezervacijo že 1000 kupcev, med katerimi je polovica podjetij.

Opel Ampera

Ob tem se Ampera že postavlja s številnimi priznanji, ki so ji jih podelili poznavalci, predstavnik medijev in splošna javnost. Njena revolucionarna tehnična zasnova je že prepričala bralce Auto Zeitunga, da so jo prepoznali za najboljše vozilo izbora »Auto Trophy 2010«, v kategoriji električnih avtomobilov. Postavlja se z imenovanjem za »Zeleni volan 2010«, posebne kategorije uveljavljenega izbora »Zlati volan« nemških medijev Bild in Bild am Sonntag. Posebej cenjena žirija revije Auto test ji je podelila priznanje »e-car 2010« v kategoriji »Inovacija/tehnična zasnova leta«. Amperino prijaznost do uporabnika je že izpostavila tudi britanska revija What Car?, s podelitvijo posebnega priznanja »Green Technology Award«. Posebno priznanje za inovativnost, v letu 2009, pa ji je podelila francoska revija L’Automobile.

Več: Opel Media – Slovenia

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !