Strela!


Pripravljeni za pomlad z nosilcem koles Opel FlexFix
20.05.2011, 16:42
Zapisano pod: Novice

Toplo vreme in sončni dnevi so ponovno zvabili na sedeže milijone kolesarjev, da poskočno zapeljejo v pomlad. Poleg zabave, ki jim nudijo sodobna kolesa, je redno kolesarjenje eden izmed temeljev današnjega zdravega življenjskega sloga. Krepi mišice in srce ter zagotavlja številne pozitivne učinke za pljuča in sklepe. A je marsikdaj pot na počitnice s kolesom povezana s težavami s prevozom. Pravi odgovor na tovrstne težave je nosilec kolesa FlexFix, ki ga je razvil Opel in je integriran v zadnji odbijač. Je izjemno stabilen in varen ter na voljo v Corsi, Astri, Merivi in Antari.

FlexFix

V Sloveniji je potrebno za dostopen in uporaben nosilec FlexFix odšteti 550 evrov pri Corsi, 590 evrov pri Merivi, 620 evrov pri Astri ter 640 evrov, če je namenjen Antari. Opel bo prihodnje leto obogatil ponudbo vozil z nosilcem FlexFix še še pri dveh modelih.

Več: Opel Media – Slovenia

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)