Strela!


Opel je posodobil edinstven portal za pameten telefon namenjen reševalcem
9.10.2011, 16:25
Zapisano pod: Novice, Predstavitev

Opel je bil prvi izdelovalec avtomobilov, ki je omogočil dostop do podatkov za reševanje, shranjenih v digitalni obliki na spletu. Že lansko leto je namreč reševalnim ekipam omogočil hiter dostop do spletnih strani za pomoč ob avtomobilskih nesrečah. Prednost, ki rešuje življenja, teh spletnih strani je storitev, ki omogoča dostop do specifičnih podatkov o vozilu neposredno s kraja nesreče preko slehernega, konvencionalnega pametnega telefona. To omogoča reševalcem, da hitro in natančno pridobijo informacije o položaju in namestitvi pomembnih komponent ter o zgradbi vozila.

Opel Rescuecard

Opel je sedaj dopolnil to brezplačno mobilno storitev s podatki večjega števila modelov znamke, tudi s podatki o Amperi. Podatki o 66 modelih, ki so v izdelavi od leta 1991, so tako sedaj na voljo preko spletne povezave. Ob tem se je število jezikov, v katerih so podatki dostopni, več kot podvojila in sicer z 10 na 24 ter vključuje tudi slovenščino.

Več o tem si preberite na Opel Media – Slovenia.

  • Share/BookmarkBrez komentarjev
KomentirajKomentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !